snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

Grattis Maggan - 2 år

Grattis!Posted by Ylwa Fri, May 31, 2013 21:52:35
Idag säger vi grattis till fina Maggan som fyller två år. Tänk vad tiden går. Maggan första tuffa dygn kommer jag aldrig att glömma. Valpningen som startade flera dagar för tidigt. Hennes syskon som kom först, dödfödd. Jag som trodde det var bara en valp, en död. Så kommer Maggan liten men frisk och pigg. Så nära att jag förlorade henne redan nästa dag, bara en dag gammal på grund av slarviga veterinären. Räddad med hjälp av min granne och vår ordinarie duktiga veterinär. Jag är så otroligt tacksam att hon finns här, lilla glada och busiga Maggan. Stort grattis fina Maggan!Maggan på tvåårsdagen fortfarande har hon ganska lite päls, men den börjar komma tillbaka. Maggan är uppkallade efter Magnolian som slog ut samma dag som hon föddes. I år har den bara några knoppar och ingen har slagit ut än.

Gratti Io - 4 år

Grattis!Posted by Ylwa Tue, May 21, 2013 19:28:26
Den 19 maj fyllde fina Io 4 år. Stort grattis! Sin födelsedag fick han fira i Piteå. Mer om den resan inom kort i senare inlägg. Io slappar i Piteå. Där uppe var det rena rama sommarvärmen.

Grattis Ib - 4 år idag!

Grattis!Posted by Ylwa Tue, May 07, 2013 22:31:49
Idag säger vi grattis till Snowstreams Viola Alba, Mirabilis, Paulustris och Elatior. Eller som de kallas Alba, Ib, Noppe och Tior.

Ib har firat sin födelsedag genom att leka med sina småsyskon. Här kommer lite dåliga Iphonebilder från födelsedagen. Så fick jag några bilder av fina Tior. Tack Petter för bilderna. Tior, Togo & Volki för 1 1/2 vecka sedan vid Blåhammaren, Jämtland, Tior idag, på självaste födelsedagen.

Grattis!

Grattis!Posted by Ylwa Wed, March 20, 2013 20:58:26
Idag säger vi grattis till Liac, Melos, Ruffan och Nani. De blir hela nio år gamla idag. Det är svårt att tro, tiden går alldeles för fort. Vilka klippor de är i mitt spann Liac, Melos och Ruffan. Jag hoppas att vi ännu har många fina dagar framför oss tillsammans. Ruffan, Nani, Melos, Liac & Ricky. Ruffan har under de gångna året fått en kull valpar. Melos har blivit farfar. Nani har fått ett nytt hem, det absolut bästa jag kunde tänka mig. Melos och Liac har tävlat. Här är de med mamma Cémbra. Ruffan, Liac som trillat, Melos som drar Nani i svansen och Ricky. Bilderna är jättedåliga. Jag saknar scanner så de är två gamla kort som jag fotat med mobilen. Fina Ricky finns tyvärr inte längre kvar bland oss.

STORT GRATTIS MINA FINA SVARTBUSAR!