snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

En förtrollad värld

Foto naturPosted by Ylwa Sat, January 07, 2012 19:50:02
Även denna dag är en strålande vinterdag. Det enda som saknas är lite mer snö. Det är nog inte ens en centimeter som kommit. Idag tar Cémbra och jag en promenad över ett av alla kalhyggen som finns runt omkring. De senaste två åren har det avverkats mycket skog i vår närhet. Några träd har lämnats kvar. De ser ensamma ut där de står glest, furorna. Skogen här var tidigare var mycket vacker, en riktigt trollskog. Det är så lite snö men ljungen blir vackert pudrad av det lilla som finns.Så fortsätter vi vår promenad, hemma igen nalkas träning för de andra vovvarna.Det blir återigen en vacker tur i månskenet. Här passerar vi stället där de avverkar skog. Timmertravarna är imponerande höga där de ligger i långa rader längs vägen.

Hemma igen är det alldeles vindstilla och alldeles tyst. Inget hörs, inte ens en hund som skäller i fjärran. Det känns overkligt. Som om vi är ensamma i hela världen och det bara är månen som ser oss. Kvällen är magisk, kylan biter i kinderna och temperaturen är minus tio grader. Det är en sagovärld där under stjärnhimlen. Plötsligt skäller en grannhund och förtrollningen är bruten.