snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

Tack!

BlommorPosted by Ylwa Mon, January 09, 2012 21:37:26
Tack Lasse och Kerstin Gustafsson på Heidburghs Kennel. Det har bara varit roligt att visa era fina, trevliga och duktiga hundar på utställning.

Dagen före julafton kom den här vackra amaryllisen med bud till mig.Så här såg den ut 23 december.På nyårsafton blev jag jättenyfiken på vad det var för färg på den. Jag trodde den skulle bli röd och vit eftersom knoppen var så ljus.Så här vackert var det på köksbordet på trettondagen. Lagom till att den vita amaryllisen börjar blomma ut slår den vackra röda ut. Det kunde inte varit bättre timing. Här har jag lekt i appen colorMagic på ipaden så att bara den röda amaryllisen är i färg. Det syns nu tydligt att den kommer att bli så där vackert röd som bara en amaryllis kan vara. På trettondagsafton hade knoppen blivit vackert mörkröd. Igår slog den ut i full blom och är nu så här vacker där den pryder köksbordet.

Stort tack Lasse och Kerstin. Amaryllis är min favoritjulblomma. Jag blir glad varje gång jag ser den vackra blomman som så vackert lyser upp i köket. Ett av de bästa minnen från i somras var när Pumkin fick sitt välförtjänta cert och blev BIM. Pumkin till vänster i bild med Kerstin. Nu får vi hålla tummarna för att Pumkin får fler cert under det här året.