snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

Skotta

Foto hundarPosted by Ylwa Sat, December 08, 2012 20:01:46
Idag har dagen främst gått åt till att skotta fram hundgårdar ur snön. Jag drabbades av ett kraftigt ryggskott när jag flyttade stenar vid muren för över en vecka sedan. Först idag var ryggen så pass att jag vågade mig på att skotta och skyffla bort snö. Absolut inte det bästa du kan göra för ryggen men det måste göras. Hur gärna jag än önskar så är det ingen annan som kommer att göra det.

Valparna har fått sina klor klippta. Stackars lilla Ola klippte jag för mycket på en klo så det blödde. Vad ont det gör i mig då. Ola däremot var precis lika glad som vanligt.

Några bilder hann jag inte ta idag men här kommer några från den 2 december. Nea har fångat Cémbras löplina. Ola och Nea.Fullt ös Nea!Cémbra i farten. Lilla runda Everth.Nea och vem kommer hack i häl om inte mormor. Ola har pudrat ansiktet och det kom visst lite på ryggen också. Varga har ett härligt temperament. Hon är väldigt glad och framåt. Tuff är hon också. Här är hon och snor benet från Ruffan. Då benet inte var så viktigt för Ruffan så kunde Varga sno det utan några som helst problem. Ruffan och Birgit leker. Varga tänker inte lämna ifrån sig benet och säger morr och voff till Nea. Väldigt nöjd Varga med sitt ben. Snöbusar i snödrivan som var betydligt mindre då än vad den är idag. Everth och Nea.Birgit och Everth.Everth och Nea.