snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

Trista saker

VardagPosted by Ylwa Sat, March 16, 2013 09:55:58
Den här bloggen känns helt omodern. Det går inte att svara på era kommentarer. Lustig att de inte tänkt uppdaterat detta. De går inte heller när du bloggar från mobilen att lägga in bilder. Det har de inte heller tänkt uppdatera. Trist! Ett mycket bakåtsträvande synsätt då det mesta idag kan göras från mobil/surfplatta. Bara jag får tid ska jag försöka hitta en annan portal där jag kan lägga upp bloggen, det skulle underlätta. Är det någon som har bra tips på var man kan lägga bloggen så att det är lätt och smidigt att uppdatera den?

Igår var bilen på verkstaden. Det blev inte så mycket gjort på den eftersom det var så många fel att den skulle krävas en hel dag för att fixa den. Den här bilen har verkligen varit bedrövlig. Jag har haft max otur. Överallt sägs det att subaru är så bra bilar. Varje gång den varit på besiktning har besiktningsmännen lovordat märket. Synd bara att jag inte fått erfara hur bra kvalité det är. Jag la dessutom till rätt mycket pengar mot vad jag tänkt när jag köpte den. Tanken var att jag inte skulle behöva göra så mycket reparationer när jag köpte en bil som inte gått så fasligt långt. Sannolikt är det väl förra ägaren som kört på tok för hårt med bilen. Den har inte gått många mil men sannolikt har den de mil den gått inte körts på ett speciellt klokt sätt.

Jag skulle egentligen åkt och kört släde i Ryssjön idag. Bilen ska helst inte rulla alls, dessutom så är också dragkroken på bilen sönder. Så att åka iväg med ett tungt släp med vovvar i är inte på tapeten. Vi får hitta på andra saker hemma istället. Hmm hur många har hört talas om att dragkroken gått sönder? Nästa problem det går inte att att köpa en nya dragkrok till den här årsmodellen av outback. Det finns helt enkelt inte på subaru, vare sig avtagbar eller fast tillverkas längre. Bilfirman som är bra hjälpte mig att googla upp en dragkrok från skruvat.se. Nu blir det en fast dragkrok. Då slipper jag problemet med att ta av och smörja den. En positiv sak, när jag nu ändå måste byta krok.
Lilla Nea har hittat en fin pinne att leka med.BirgitVackra NeaLilla svarta Ola glänser i solen.