snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

Flytt

VardagPosted by Ylwa Mon, June 03, 2013 22:48:09
Jag håller på att flytta bloggen eller vad ska jag säga. Just nu bloggar jag dubbelt. Den här portalen känns fruktansvärt oflexibel. Jag betalar för den här portalen och därmed finns inte heller någon reklam här.

Nu testar jag här snowstreams.blogg.se.

Här kommer det finnas reklam. Det går att uppgradera, det ger mer möjligheter och då syns inte heller reklamen. Jag väljer inte själv vad som visas i reklamväg. Vad tycker ni? Är det värt att uppgradera. Det kostar ca 500 kronor om året.

På nya bloggen kan jag nu svara på era kommentarer. Det tycker jag är bra. Annars blir det lätt envägskommunikation. Så nu ska jag försöka svara så fort som möjligt på era kommentarer.

Äntligen kommer jag kunna blogga från mobilen och då också kunna lägga upp bilder. Jag har redan testat och det verkar funka bra.

Jag tycker faktiskt att bilderna ser betydligt bättre ut på nya bloggen. Vad tycker ni?

Ett tag till kommer jag blogga på båda innan jag helt bestämmer mig för hur jag ska göra fortsättningsvis. Jag har väldigt mycket kvar att göra på den nya. Har precis som sagt var börjat. Finns en hel del att lära så feedback tas tacksamt emot samt tips och råd.

Kika gärna in på nya bloggen och säg vad ni tycker. Ska jag byta eller ska jag låta bloggen ligga kvar på den här portalen?

Birgit.