snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

Hundhår

VardagPosted by Ylwa Sat, January 14, 2012 19:01:05
Hundhår, överallt är det hundhår. Dammsugaren skulle behöva gå för jämnan. De far i luften. De fastnar i kläderna, på möblerna och hela huset fylls av flygande små hårtussar. Så är det när siberian huskyn fäller. Det är bara att acceptera och trots att jag motvilligt är täckt av huskyhår kan jag inte tänka mig någon annan ras. Cémbra fäller, Io fäller, Liac fäller och Melos fäller. Jag undrar varför de valt den kallaste perioden på året för att byta päls i år. Nåja, de styr knappast själv över det. Det är väl hormonerna som bestämmer när pälsen ska ramla av. Och, nej det är inte mjäll på Cémbra. De vita kornen är dagens kallsnö som far runt överallt utomhus tillsammans med huskyhår.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tina Sun, January 15, 2012 17:40:50

Här är det också hundhår överallt.. Å andra sidan fäller mina mest hela tiden;)

Posted by Jennie & Maja & c/o Sat, January 14, 2012 19:15:32

Har "bara" en som fäller nu. Men tycker som du att det är konstigt. Kan bara misstänka att det är det konstiga vädret...