snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

Kaninen

VardagPosted by Ylwa Tue, May 29, 2012 21:53:52
Tiden bara rusar på. Det är svårt att hinna med allt som ska göras. Idag får ni nöja er med några gamla bilder på vår fina kanin. Hundarna älskar som jag tidigare sagt att hoppa på den arma kaninens bur. Den är nu så härdad att den för det mesta sitter kvar helt lugnt.

Kanske kan man säga att kanin själv valt att bo här. Tidigare bodde den hos grannen där den också är född. Så en dag rymde den hit. Jag såg kaninspår i snön precis utanför hundgårdarna. Så hittade jag den där den bodde bakom några ännu ej uppsatta hundgårdssektioner. Jag lyckades ganska enkelt fånga den och ordna ett tryggare boende till den. Samma kväll blev det en sen färd till ICA för att köpa mat och hö till den. Här har den blivit kvar då inte grannen ville ha tillbaka den. Den kräver sin dagliga skötsel. Vatten, mat och lite gott i form av grönsaker. En gång i veckan ska den ha ny halm i sin bur. Att bli klappad uppskattar den också. Varje gång jag och vovvarna reser bort måste jag ordna kaninvakt. Lite pyssel blir det. Det är ändå trevligt med den lilla söta kaninen och helt klart är det trevligt pyssel med den. Kaninen måste nu vara åtta år. Jag tror att den bestämde sig för att flytta hit 2004. Jag tror också den är född samma år.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by malin sundin Thu, May 31, 2012 10:00:13

Vilken sötnos till kanin!! :-)

Posted by Jennie och Exxa Wed, May 30, 2012 12:18:59

Oj, här hinner man inte läsa bloggar på några veckor och när man kollar in här så har det hänt hur mycket som helst!STORT GRATTIS till Ios vaggerydsvinst och till övriga fina resultat i Vaggeryd och Ånnaboda!! Och grattis till Io på födelsedagen, tycker det inte känns alls länge sedan som man satt och tittade på kort på honom och hans tjocka valpmage ;) Men vad hade hänt med tassen och hur är det med honom nu?Kram från oss!

http://www.exxa.se

Posted by Fia Tue, May 29, 2012 23:44:35

Mycket söt kaninis! Vad heter den?

Posted by Marlene Tue, May 29, 2012 23:10:35

Lilla söta! <3 Den mest äventyrslystna kanin jag känner :)