snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

Söndag

Foto hundarPosted by Ylwa Sun, May 26, 2013 20:54:56
Idag var det utlovat regn men solen lös från en klarblå himmel. Det var så varmt att hundarna helst bara låg still i skuggan. Varga och Birgit. Lite lek kunde valparna förstås inte undvika, men de var betydligt lugnare än vanligt och höll sig helst i skuggan. Liac och Molly.

Någon gång efter två tar vinden i och moln drar in över himlen. Så vid tretiden kommer det utlovade regnet. Temperaturen rasar ner. Så pass att Melos och jag kan ta en springrunda. Naturligtvis öser regnet ner på oss. Jag försöker få Melos att stanna och dricka under vägen men han tycker att det är onödigt. Precis som Berit vill han helst bara framåt. Dricka gör han först när han kommer hem.

Nu sitter jag inne, utanför vräker regnet ner. Io ligger i sängen och mår gott. Hundarna ute har krupit in i de torra kojorna. Jag tror att alla är nöjda med sin dag.

Glöm inte att ni kan följa oss på instagram: snowstreams_sh heter vi där.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.