snowstreams

snowstreams

Snowstreams

Blogen handlar om livet med hundarna av rasen siberian husky. Vardag och tävling. Mycket fotografier på hundarna men också en del naturbilder.

Följ oss även på
Instgram: snowstreams_sh
Twitter.

Ib frisk

Foto hundarPosted by Ylwa Mon, May 27, 2013 20:31:19
Ib var hängig länge, i flera dagar. Först i lördags är han sitt gamla vanliga jag igen. Ola får tillbaka sin gamla lekkompis. Även om Ib verkat bättre är det först när han leker med Ola som jag friskförklarar honom. Vad han drabbas av vet jag inte riktigt. Jag gissar att han fått någon form av magsjuka i Piteå. De andra har kanske varit lite så där i magen men högst marginellt. Deras allmäntillstånd har inte heller varit påverkat som det var på Ib. Jag är väldigt glad att han är sitt vanliga gamla jag igen. Ett tag var jag riktigt orolig för honom. Bästa kompisar, Ib och Ola. Bus-Iberebib är tillbaka. Ola och Ib kan leka ganska hårt med varandra, åtminstone ser det så ut. Jag har aldrig hört att någon av dem pipit till. Så sannolikt ser det betydligt värre ut än det är. Ib håller nog inte speciellt hårt i Olas ben här.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jennie Tue, May 28, 2013 13:44:24

Härligt att han mår bra igen!

Posted by Mari Mon, May 27, 2013 23:10:45

Så skönt att Ib är piggelin igen.